

- Опиши се как изглеждаш.
- Виждал ли си Анджелина Джоли?
- Да.
- Е, немаме нищо общо!

- Какво има в тая баничка?
- Как какво, яйца...
- Бръснете ги тези яйца бе хора...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С тази рецепта впечатлявам и най-претенциозните гости
Комбинацията от месо, горчица и кашкавал определено ще ви изкуши и ще се превърне в любимата рецепта за печено месце
При нас супата е с такава цена.,защото залагаме на качеството, а накрая при сервиране добавяме и шафран, който прибавя допълнителен аромат на супата, във Франция същият продукт струва 150 евро, казва главният готвач Теодора
С нетрадиционни добавки от майонеза и копър
Той реставрира стари християнски храмове и подпомага с дарения Голямата базилика в Плиска
Ако имате нужда от протеини и обичате да похапвате пилешко, то може да разнообразите менюто си като приготвите месото по днешната ни рецепта
Училището ще отбележи и 134 години от рождението на видния български учен проф. д-р Асен Златаров